Accident 2 Mai. Soarta lui Vlad Pascu, decisa astazi. Zi cruciala la Judecatoria Mangalia (2024)

//=Assets::insertQuantcastScript()?>

//= $advertPlaceholder ?>//= $advertPlaceholder ? "rnet-advert-300-250-only-mobile":"" ?>//= $beforeTitleAdvert ?>
Accident 2 Mai. Soarta lui Vlad Pascu, decisa astazi. Zi cruciala la Judecatoria Mangalia (3)

Zi crucială în dosarul 2 mai! Vlad Pascu află astăzi dacă va fi acuzat de omor calificat! Asta după ce părinţii tinerilor ucişi au cerut schimbarea încadrării juridice, din ucidere din culpă.

`; if (!media_max_width_991) { document.querySelector("#permanent-position-before-content").innerHTML += adCodeLoader; } else { document.querySelector("#permanent-position-after-image").innerHTML += adCodeLoader; } window.addEventListener("loadedAdsense", function() { // admob let admob = document.createElement("script"); admob.src = "https://dinpopor.ro/realitatea.js"; admob.setAttribute("async", "async"); admob.setAttribute("defer", "defer"); document.head.append(admob); let admob2 = document.createElement("script"); admob2.src = "https://dinpopor.ro/ads/ad/www/delivery/asyncjs.php"; admob2.setAttribute("async", "async"); admob2.setAttribute("defer", "defer"); document.head.append(admob2); });

`; } else { document.querySelector("#digital-atelier-desktop").innerHTML += `

`; }

Dacă se va schimba încadrarea juridică, atunci Vlad Pascu riscă pedeapsa cu închisoarea de la 15 la 25 de ani. Între timp, mama lui, Miruna Pascu, a scăpat definitiv de controlul judiciar potrivit hotărârii judecătorilor.

Detalii tulburătoare despre Vlad Pascu: beizadeaua se droga cu prietenii, apoi îi plimba cu mașina

Mai mult, beizadeaua drogată cere să primească din nou vizite, de la părinți, în penitenciar. Pedeapsa vine după ce, în luna aprilie, Pascu a dat un interviu prin telefon. Trei luni i-au fost suspendate vizitele.

Imagini în exclusivitate cu Vlad Pascu, primite pe adresa de mail Realitatea Plus - VIDEO

Citește și

Dezvăluiri bombă despre Statul Paralel. Ovidiu Tender a demascat „mașinăria” generalilor

Război în Ucraina, ziua 843: Cum se vede la Kiev oferta de „pace” a lui Vladimir Putin - LIVE TEXT

Se schimbă regulile la școală. Ce trebuie să știe elevii în privința notei la purtare

15 iunie: Ziua în care a murit, acum 135 de ani, genialul Eminescu. Poezia i-a fost alături până la ultima suflare

Actual

Antrenorul Cosmin Olăroiu, AUDIAT într-un dosar de spălare de bani! Noi tentacule ale Statului Paralel

Bombă în lumea sportului românesc. Milionarul și antrenorul de fotbal Cosmin Olăroiu a fost audiat într-un dosar de spălare de bani. Potrivit presei, ar fi vorba despre o serie de tranzacții cu apartamente, făcute pe firma la care Cosmin Olăroiu este acționar. În anul 2023, societatea ar fi rulat în jur de 12 milioane de euro.

MAI MULTE ARTICOLE DIN ACTUAL

Accident grav pe DN 67: Un autocar plin cu elevi implicat într-o coliziune cu un autoturism! O persoană a MURIT

Sâmbătă, un accident rutier grav a avut loc pe DN 67, în judeţul Vâlcea, între un autocar plin cu elevi și un autoturism. Incidentul s-a produs când autocarul, care transporta elevi, s-a ciocnit violent cu un autoturism. Șoferul maşinii a murit.

Incendiu la generatorul electric al Spitalului Monza! Autoritățile intervin de urgență

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la generatorul electric al Spitalului Monza, situat în curtea unității medicale. Deși flăcările și degajările de fum au creat panică în rândul personalului și pacienților, din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Cazul Ferma Dacilor. Ancheta a stabilit cauza morții celor 8 victime. Primele concluzii

La șase luni de la incendiul devastator care a mistuit pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, județul Prahova, anchetatorii au ajuns la primele concluzii privind cauza decesului celor opt persoane cazate în clădirea incendiată. Potrivit surselor din rândul procurorilor, victimele au murit din cauza inhalării de fum dens și toxic, care s-a acumulat rapid în incintă.

Social

Descoperire macabră, într-o localitate din județul Arad. Doi bătrâni, de 72 și 77 de ani, găsiți morți în casă

Vineri după-masă în jurul orei 16:25 la numărul unic de urgență 112 a fost sesizată prezența a două persoane decedate, într-un imobil din localitatea Șeitin, județul Arad.

MAI MULTE ARTICOLE DIN SOCIAL

Minunea de la Rudna. Copacul din România care se apropie de jumătate de mileniu GALERIE FOTO+VIDEO

Un platan din comuna Rudna, județul Timiș, a cărui vârstă se apropie de o jumătate de mileniu. Crescut în malul Timişului, între vechi despletiri ale râului, acesta are o înălţime de circa 35 de metri, o circumferinţă a trunchiului de 760 cm (măsurată la 1,5 m înălţime faţă de sol) şi un coronament uriaş.

Vrei un loc de muncă fără stres? Iată care este topul celor mai „liniștite” joburi

Marea problemă din jurul stresului dezvoltat la un loc de muncă este că nu poate fi lăsat la birou, după terminarea orelor de program. Așa că, mai toți oamenii caută un job cât mai puțin stresant.

Accident în Gara de Nord din Timișoara. Doi muncitori, luați pe sus, cu tot cu schelă, de tren

Doi muncitori care făceau lucrări de renovare în Gara de Nord din Timişoara, pe o scară cu nacelă, au fost loviţi, vineri, de un tren, fiind transportaţi la spital.

Ultimele stiri

10 ingrediente pe care le poți pune în apă pentru a avea un gust mai bun. Trucuri pentru a rămâne hidratată

Descoperă 10 ingrediente pe care le poți pune în apă pentru a îi oferi un gust mai bun. Hidratarea este extrem de importantă, cu atât mai mult în sezonul cald, când temperaturile sunt ridicate. Dacă nu bei suficientă apă, poți avea probleme de sănătate, cum ar fi constipația și tensiunea arterială ridicată.

MAI MULTE ARTICOLE DIN ULTIMELE STIRI

Pastila pentru suflet, ediția din 15 iunie. Pilda zilei: Jignirea prietenului

Pastila pentru suflet, ediția din 15 iunie. Pilda zilei: Jignirea prietenului

O femeie a fost BĂTUTĂ pentru că a avut alte preferințe la vot! Scene șocante în fața copilului

O femeie a fost bătută crunt, în plină stradă, în Vrancea. Două persoane, soț și soție, au tăbărât pe ea cu pumnii și picioarele, iar motivul este unul halucinant. Cei doi agresori au vrut să îi aplice o corecție femeii pentru că ea nu a votat cu partidul pe care aceștia l-au susținut. Întreaga scenă a avut loc sub ochii fetiței victimei, în vârstă de 6 ani. Atenție, vă avertizăm că urmează informații cu impact emoțional.

SURSE: Se ieftinesc produsele românești din magazine. Când va fi aprobată ordonanța

Se ieftinesc produsele românești din magazine. Potrivit unor surse politice, ordonanța privind plafonarea adaosului comercial la alimentele de bază va fi aprobată până la alegerile prezidențiale, care ar putea avea loc în luna septembrie a acestui an.

Justiţie

Adrian Porumboiu detonează sistemul bancar: ȘPAGĂ de 1 milion de euro! Ce rol avea Ponta și cum sifona șeful Eximbank banul public: Doi miniștri mi-au spus: "Nu avem ce face, e mai mare, are intrare la Cotroceni!"

Acuzații extrem de grave lansate de omul de afaceri Adrian Porumboiu! Fostul premier Victor Ponta, bancherul Traian Halalai și Vlad Stoica, șeful Cancelariei premierului, la acea vreme, au orchestrat menținerea în sferele de putere a celor responsabili de păgubirea fondurilor publice și sifonarea banilor publici. Și n-au fost puțini: 300 de milioane de euro s-ar fi dus pe Apa Sâmbetei, bani din bugetul țării.

MAI MULTE ARTICOLE DIN JUSTIŢIE

România câștigă procesul în dosarul falimentului Astra Asigurări. Bugetul scapă de o gaură de 330 de milioane de euro

România a câștigat procesul privind falimentul Astra Asigurări. Potrivit Hotărârii Tribunalului Arbitral, România nu a încălcat obligaţiile asumate faţă de investitorul olandez prin semnarea Acordului cu privire la promovarea şi garantarea reciprocă a investiţiilor încheiate de România cu Guvernul Regatului Ţărilor de Jos, astfel că nu trebuie să plătească despăgubirile solicitate la nivelul anului 2019, de aproximativ 330 milioane euro.

Cine este omul de afaceri chinez implicat în dosarul generalilor: milionarul care face afaceri cu generalul negru

Într-un interviu-eveniment, Anca Alexandrescu a stat față în față cu omul de afaceri chinez Ion Alexandru, pe numele său real Yan Wang, implicat în dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă.

Exclusiv

Culisele Statului Paralel. INTERVIU cu Ion Alexandru, omul de afaceri chinez implicat în dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă

Într-un interviu-eveniment la Realitatea PLUS, Anca Alexandrescu a stat față în față cu omul de afaceri chinez Ion Alexandru, pe numele său real Yan Wang, implicat în dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă. Alexandru a oferit detalii despre implicarea sa în afaceri cu servicii secrete și despre relația sa cu Florian Coldea.

Vezi emisiunile Realitatea Plus

Accident 2 Mai. Soarta lui Vlad Pascu, decisa astazi. Zi cruciala la Judecatoria Mangalia (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 6487

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.